کرپ مرغ

حسین پویان
حسین پویان
چی چی بازار یک بانک اطلاعات مشاغل جامع از اماکن عمومی، تفریحی، اداری، مشاغل و هر انچه شما به دنبال آن هستید می باشد. همین الان به ما بپیوندید!
کرپ چیست؟کرپ ها از خانواده پنکیک ها هستند و می توان آنها را با آرد گندم درست کرد. بعد از درست کردن کرپ با مواد مختلف که کاملا به صورت سلیقه ای می باشد می توان داخل آن را پر کرد.
کرپ مرغ

کرپ چیست؟کرپ ها از خانواده پنکیک ها هستند و می توان آنها را با آرد گندم درست کرد. بعد از درست کردن کرپ با مواد مختلف که کاملا به صورت سلیقه ای می باشد می توان داخل آن را پر کرد. کرپ یک غذای فرانسوی بسیار خوشمزه و لذیذ و ساده است که طرفداران زیادی دارد و در بسیار از رستوران ها در ایران سرو می شود.

در این مقاله ما به شما طرز تهیه کرپ مرغ را آموزش می دهیم تا شما بتوانید یه غذای ساده را در کمترین زمان آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه کرپ

برای تهیه کرپ نیاز به 2 لیوان شیر –  2 عدد تخم مرغ – نصف استکان روغن مایع – نصف قاشق چایخوری نمک – آویشن و فلفل به میزان لازم – یک لیوان قاشق آرد

مواد لازم برای داخل کرپ

شما می توانید مواد داخل کرپ را به سلیقه خود تغییر دهید ولی در این مقاله برای آموزش کرپ مرغ شما به 2 تکه سینه مرغ – پنیر پیتزا  – قارچ 200 گرم – نخود فرنگی -هویج نگینی آبپز – سیب زمینی نگینی آبپز نیاز دارید.

مواد سس بشامل

برای روی این غذا می توانید از سس بشامل استفاده کنید. برای درست کردن این سس به یک لیوان و نیم شیر – یک قاشق غذخوری کره ، یک و نیم قاشق آرد و نمک نیاز دارید.

معرفی بهترین رستوران و فست فود ها در نزدیک شما

طرز تهیه کرپ مرغ

ابتدا مرغ را آبپز کنید و مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. به مرغ مقداری نمک ، آویشن و فلفل اضافه کنیدو آن را تفت دهید.سپس نخود فرنگی ، هویج و سیب زمینی آبپز ، قارچ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود.
برای درست کردن کرپ تخم مرغ ، شیر ، روغن مایع و نمک را در داخل یک ظرف و با همزن برقی مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کرده و هم بزنید . مایع کرپ نباید زیاد غلیظ شود. مواد را داخل یک ماهیتابه بریزید و آن را داخل ماهیتابه کاملا پخش کنید . پشت و روی کرپ را کاملا بپزید.
برای آماده کردن سس بشامل هم کره را آب کرده و آرد را اضافه کنیدو چند دقیقه آن را تفت دهید. سپس به آن شیر را اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا کاملا مخلوط شود و بجوشد. وقتی شیر جوشید حرارت را کمک کرده به مدت 2 دقیقه هم بزنید و سپس گاز را خاموش کنید.
در مرحله آخر کرپ را داخل ظرفی قرار داده و مواد را داخل آن بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا پر کنید. شما می توانید کرپ های خود را رول کنید و یا مانند بقچه آنها را بپیچید و داخل ظرف مناسب قرار دهید. سس بشامل را روی آن بریزید سپس داخل فر با دمای 200 درجه که از قبل گرم شده است قرار دهید .

مقاله را به اشتراک بگذارید

مقالات بیشتر

خدمات زیبایی در نزدیکی شما

شبکه های اجتماعی

غذاهای سنتی ایران